Bindweefsel Therapie

Wat doet bindweefsel release therapie?

Doel

Bindweefsel heeft de taak om in het lichaam alle organen etc. op zijn plek te houden. Beperkingen in het bindweefsel kunnen daarom klachten veroorzaken in het hele lichaam.

Bevorderen

Bindweefsel release therapie pas ik toe om het volgende te bevorderen:

  • Genezing van het weefsel
  • Beweeglijkheid van het paard
  • De performance van het paard
  • De sterkte van het weefsel
  • Pijnvermindering

“Lobke kwam een aantal jaren geleden voor een osteopathie behandeling van mijn paard. Ik heb toen voor haar gekozen vanwege haar veelzijdige behandelingen, omdat haar naam al bekend was in de omgeving en omdat ze zelf ook uit de omgeving komt en dus bekend is met onze ‘no nonsens’ mentaliteit. De paarden doen het goed, Lobke werkt fijn en de communicatie is goed en snel.

Dat ze nu ook zadelmaker is, is voor de paarden en voor ons een geweldige en goed werkende aanvulling.”

Petra van Aanen

“Lobke heeft al een paar jaar een belangrijk aandeel in het management van mijn paard. Van een paard wat fysiek wat problemen had, staat er nu een paard die lekker in zijn vel zit en fijn te rijden is. Wat ik als eigenaar erg fijn vindt is dat Lobke alles duidelijk uitlegt en tips geeft. Haar kennis van zadelpassen maakt de behandeling compleet.”

Beatrix Visser

Wat klanten zeggen

Jouw paard ook fysiek en mentaal fit?

Tijdens mijn consulten kun je van mij altijd een open, duidelijk en eerlijk advies verwachten. Paarden zijn voor mij geen nummertje; ik zet me voor ieder paard 100% in en ik ben (nagenoeg) altijd bereikbaar voor vragen en/of advies. Samen zorgen we ervoor dat jouw paard zich (weer) zo happy mogelijk voelt!