Contact

Ik maak graag kennis met jou en jouw paard

Neem vrijblijvend contact met mij op wanneer je vragen hebt en/of voor het inplannen van een afspraak. 

Lobke Bijl Equine Business B.V.

KVK 22035067
BTW NL802189672b01

Telefonisch

Per email

locatie

Geerstraat 27
4171 AA Herwijnen

“Lobke kwam een aantal jaren geleden voor een osteopathie behandeling van mijn paard. Ik heb toen voor haar gekozen vanwege haar veelzijdige behandelingen, omdat haar naam al bekend was in de omgeving en omdat ze zelf ook uit de omgeving komt en dus bekend is met onze ‘no nonsens’ mentaliteit. De paarden doen het goed, Lobke werkt fijn en de communicatie is goed en snel.

Dat ze nu ook zadelmaker is, is voor de paarden en voor ons een geweldige en goed werkende aanvulling.”

Petra van Aanen

“Ik vond het een fijne service. Er werd gekeken naar zowel het paard als de ruiter. Lobke neemt alle tijd en helpt echt goed mee om een fijne oplossing voor beide te vinden.

 Ook omdat ze mijn paard kent door de fijne behandeling waardoor ze echt beter in haar vel is gaan zitten. Lobke is op zoek naar het perfecte totaal plaatje en dat lukt haar ook!

Elseline van Herwijnen

“Lobke is een vakvrouw, die ik met veel vertrouwen al onze paarden laat behandelen. Ze heeft een enorm goed oog voor hoe een paardenlichaam moet functioneren en op welke plaatsen het misgaat, waardoor ze problemen snel kan tackelen. 

Lobke is doortastend in haar behandelingen, maar werkt wel met heel veel gevoel en vriendelijkheid zodat de paarden zich goed op hun gemak voelen. 

Na een behandeling wordt er een duidelijk plan gemaakt, afgestemd op ieder individueel paard en bij de meeste paarden is verbetering snel zichtbaar. Ik ben blij met Lobke!”

Eefje van Griensven

Wat klanten zeggen