Zadelmerken

Met welke
zadelmerken werk ik?

Om voor jouw paard een perfect passend zadel te verzorgen, werk ik met de volgende merken:

GFS Saddles

GFS Saddles heeft als missie om betaalbare zadels te produceren voor elke discipline, waarbij de kwaliteit top is. Bij deze zadels is het wisselen van kopijzers mogelijk, wat ideaal is voor paarden die vanwege leeftijd, training of verandering in het management veel veranderen in het lijf.

Connect Saddles

Connect Saddles staat voor maatwerk, comfort en kwaliteit. De zadels zijn aanpasbaar voor verschillende ruiters en ook is dit merk zeer geschikt voor paarden met een kortere rug. De kopijzers zijn onbeperkt aanpasbaar middels de koude pers. Omdat de zadels binnen Europa worden gemaakt zijn de lijnen met de fabriek kort en is de service erg goed. Daarnaast zijn deze zadels volledig naar wens te customizen, zodat je je zadel helemaal naar jouw wens kunt samenstellen.

LeTek Saddles

TEKNA® staat al jarenlang bekend om het combineren van traditionele zadelmakerij met de modernste technologie. Met de LeTek zadels (onderdeel van TEKNA) zetten ze de volgende stap door leer te combineren met het modernste Quik Clean (kunstleer materiaal), om een volledig nieuw product te creëren.

Het zadel behoudt zo het uiterlijk en het comfort van een traditioneel leerproduct met de voordelen op het gebied van duurzaamheid en verzorging van het synthetische Quik Clean-materiaal.

“Tijdens een behandeling van Lobke bleek dat ons zadel niet goed meer was. Gelukkig kon Lobke ons daar ook bij helpen. Na een uitgebreide passessie waarbij Lobke echt alle tijd nam, hebben we een keuze gemaakt. Bij de nacontrole bleek ons paard best weer wat gegroeid, waardoor er een nieuw kopijzer nodig was. Vakkundig heeft ze deze vervangen en het zadel verder opgevuld zodat het weer perfect lag. Wij zijn erg blij met Lobke en bevelen haar dan ook van harte aan!”

Alja Köhnen

“Zeer tevreden klant hier! Lobke is inmiddels 2x bij mij geweest. Beide paarden zijn behandeld en voorzien van nieuwe zadels. Na de eerste behandeling waren mijn paarden al soepeler en meer ontspannen in het lijf. Lobke heeft erg veel geduld en neemt de tijd voor de paarden. Ook om mij uit te leggen wat ze doet en waar ze op let. Dit geldt voor zowel het behandelen van de paarden als het passen/aanmeten van de zadels. Ze gaf me meerdere opties en we namen ruim de tijd om die te bespreken en te proberen, ook onder de man. Wij blijven vaste klant!”

Marieke Verhulst

Wat klanten zeggen

Jouw paard ook fysiek en mentaal fit?

Tijdens mijn consulten kun je van mij altijd een open, duidelijk en eerlijk advies verwachten. Paarden zijn voor mij geen nummertje; ik zet me voor ieder paard 100% in en ik ben (nagenoeg) altijd bereikbaar voor vragen en/of advies. Samen zorgen we ervoor dat jouw paard zich (weer) zo happy mogelijk voelt!