Lobke Bijl

Equine Sporttherapeut 

Klanten referenties / ervaringen:


Gastenboek

15 berichten op 2 pagina's
Jolanda B
25-07-20 13:06:45
Na een aantal jaar besloten om een andere osteopaat bij mijn 19 jarige paard te laten komen, Lobke dus :)
Binnen 5 minuten hoorde ik dat mijn paard zijn bekken niet recht waren. Dit was nieuw voor mij. Ze heeft hem goed onder handen genomen en de resultaten mogen er zijn! Nu na anderhalve week is het bizar hoeveel beter mijn paard zich voortbeweegt. Een stuk losser en soepeler! Nu zijn we weer aan het opbouwen, en als ik twijfel dan vraag ik advies. Super fijn dat dit na de behandeling kan! Dan weet je waar je goed aan doet!
Lobke is dus wat mij betreft zeker een aanrader!!
joyce de vos
25-07-20 10:01:23
Ik had problemen met mij gevoelige tuschinski zoon. Als 5 jarige werd hij erg lastig alleen maar staken en steigeren. Al snel kwamen we erachter dat het door het zadel kwam. Nadat de zadelmaker was geweest bleef hij toch nog erg gevoelig maakte vaak een bolle rug als ik opstapte. Op aanrader van een stalgenootje heb ik Lobke laten komen en die heeft ons super goed geholpen. Paard helemaal los gemaakt tips gegeven voor de training. Inmiddels zijn we een paar jaar verder paard is top fit en loopt lichte tour niveau. Lobke komt nog regelmatig langs om te checken of alles goed is.

Lobke is zeker een aanrader!!
Babette de Bruijn
24-07-20 16:22:13
Als eerste Lobke bij mijn paard gehad na een lelijke bekken blessure. Lobke was optimistisch en adviseerde me een second opinion over mijn zadel, die wel regelmatig nagekeken werd door een prof. passer. Naar aanleiding van deze tweede zadel check bleek mijn zadel een boommaat te groot! mijn paard was twee weken van zijn rugpijn af. Daarnaast geeft Lobke goede behandeling en adviezen. Nu laat ik Lobke voor onderhoud komen, 1 of 2 keer per jaar. Ze werkt gedegen en professioneel. Ze is een vakvrouw en liefhebber van paarden in hart en nieren.
Marleen van Steenis
07-05-20 08:32:47
Een vakvrouw ! Ze weet wat ze doet en geeft eerlijk advies mbt haranchement en verzorging. Ze heb mijn topper helemaal op weten te knappen tot een super paard. Ze is een standaard onderdeel geworden mbt onderhoud van mijn paard. Je krijg er echt een compleet ander paard voor terug dus ja ik raad iedereen aan om een afspraak te maken met dr ...
Sylvia Slootweg
22-09-18 15:57:05
Wat een vakvrouw is Lobke!
Mijn merrie is na 3 behandelingen van haar een heel ander dier geworden. Ze was ervoor zeer introvert, sloot zich af voor mens en dier. Lobke vond allerlei blokkades en wervels die niet op z'n plek zaten. Het paard loopt nu weer recht , over de rug en gebruikt al haar spieren op de juiste manier. Ze is veel minder introvert geworden en zoekt nu wel contact en is nieuwsgierig.
Daarnaast geeft Lobke goede voedingsadviezen, tips en bekijkt het gehele management van het dier.
Ik kan haar echt aan iedereen aanbevelen, niet alleen voor problemen maar ook voor een (2-)jaarlijkse onderhoudsbeurt.
Lobke heeft veel kennis en vaardigheid , is enthousiast en is gewoon goed in haar vak.
Michelle Dubbeldam
13-09-18 14:21:06
Lobke heeft onze pony nu een aantal keren behandeld en we zijn zeer tevreden! Mijn dochter rijdt samengestelde wedstrijden met haar en dan wordt er toch wel wat gevraagd aan een paardenlichaam. We laten Lobke preventief behandelen gedurende het cross seizoen en we merken dat na de pony heel fijn loopt na de behandeling! Echt top!!
Samantha Spiering
12-09-18 14:15:19
Lobke kwam voor het eerst bij mij aantal jaren geleden toen mijn paard ziek was en zichzelf aan het vergiftigen. Dankzij Lobke is hij er weer bovenop gekomen! Massage en therapie om afvalstoffen weer kwijt te kunnen. Paar maanden geleden een paard gekocht welke niet lekker over de rug liep, veel “sterren kijken” en kon mijn vinger niet leggen op haar houding hals / rug. Het bleek dat ze volledig vast zat, wellicht vastgelegen op de trailer richting Nederland? (Ze komt uit Spanje)

Na 2 behandelingen is ze zichtbaar opgeknapt. Ze zit veel lekkerder in haar velletje. Het ontspannen aan de hand en onder het zadel gaat al veel beter. Over een tijdje nog een behandeling voor onderhoud. Ik ben dik tevreden! Dank je Lobke.
Jolanda Braam
12-09-18 11:24:26
Naar aanleiding van vele goede verhalen over de behandelingen van Lobke heb ik vorig jaar haar hulp gevraagd bij mijn paarden.
En ik ben daar nog steeds heel blij mee!
Haar behandelingen voert ze geduldig en deskundig uit, en met veel resultaat.
Ze is eerlijk in haar verwachtingen en duidelijk qua advies.

Naast het behandelen van mijn paarden raad ik haar in mijn hoedanigheid als zadelpasser ook geregeld aan bij mijn klanten.
Als dat niet genoeg zegt over hoe goed ze is....
Myrna Van Wijk
26-05-17 15:40:20
Lobke behandelt onze (top)sport dressuur paarden al meerdere jaren. De behandelingen zijn vooral preventief en Lobke probeert zo de spieren zo los mogelijk te houden.

Ook als er "problemen" zijn, dan lost Lobke deze super op. Onze 3 jarige was erg scheef en die heeft ze na 2 behandelingen veel rechter gekregen, wat meteen terug te zien was in het rijden! (Hij was eerst echt wel krom en nu veel rechter).

Wij kunnen niet meer zonder deze behandelingen en raden Lobke zeker aan!
Ramona Veenis
21-03-17 17:41:09
Ik ben zeer uitmuntend tevreden over lobke bijl!
Mijn lieve oude pony van 27 misschien wel ouder! Had een probleem met rijden. Zodra hij recht liep trok hij zijn hoofd naar beneden tot vervelends toe. Na een week aangezien te hebben lobke gebeld of dat ze Mr. Ed kon bekijken en mij kon vertellen of we hem konden helpen ivm zijn leeftijd en nooit behandeld is geweest.
Ik mocht komen met Ed naar haar huis en heeft hem daar bekeken en onderzocht. Mijn lieve pony was goed behandelbaar! Alleen de vraag bleef wel zou het echt helpen? Een week later kwam ze Ed behandelen. Begin vond hij het wel vreemd maar ook wel lekker. Lobke werkt heel netjes en kijkt ook goed naar het paard wat kan hij aan en wat vind hij er van. Lobke heeft veel geduld en werkt met gevoel. Na 3 dagen rust beetje stappen en oefeningen doen mocht ed licht longeren. Wonderlijk ging het veel beter!! Voelde zich fitter en liep veel losser door het lichaam. 2de dag licht bijgezet en ook daarbij voorwaartser fitter en losser. De bijrijder van Mr. Ed vond ook dat hij veel harder liep en beter te sturen was ( jongetje van 12 rijd net een jaar) ook de oefeningen gaan steeds beter! Wij zijn alle 3 heel erg blij dat de behandeling zo goed is aangeslagen! En dat na 1 x! Lobke super bedankt!! Mijn lieve oude pony kan weer lekker lopen En zit weer lekker in z'n vel! Grote lebber van Ed en groetjes van ons!
Tonen: 5  10   20


E-mailen
Bellen
Map
Info