Lobke Bijl

Equine Sporttherapeut 

Klanten referenties / ervaringen:


Gastenboek

27 berichten op 6 pagina's
Marinda Jansen
03-12-20 18:53:44
3-12-2020
Vandaag is Lobke weer langs geweest voor mijn lieve tinker.
Een APKtje zoals Lobke zelf zei. Zo blij ,hij is weer lekker soepel en weer fijne tips gekregen:).
Dank je wel Lobke! Wij zijn super blij met jou!
Laurie van den Berg-Jansen
17-11-20 12:04:08
Soms heb je een beetje mazzel. Via Facebook won ik een behandeling van een paard door Lobke. Toen ze kwam wist ze door middel van even het paard nalopen en voelen meteen wat onze problemen waren. Ze is met mijn paard aan de slag gegaan en jeetje wat een verschil merkte ik toen ik weer mocht rijden. En het was geen gelukstreffer, want inmiddels zijn al mijn rijpaarden behandeld en ook bij hun is enorm veel vooruitgang geboekt. Lobke is zeer vakkundig en professioneel. Tevens zeer rechtdoorzee wat ik enorm waardeer. Hopelijk mag ik nog lang gebruik maken van haar kunde!
Janine Hordijk
01-11-20 14:17:58
Ik wil gewoon geen andere therapeut meer voor mijn grote stoere 18 jarige ridderpaard.

Vakkundig neem Lobke alle tijd voor hem en mij , legt uit wat ze vind en wat ze er aan kan/gaat doen.
Met voeding/supplement advies en rijtechnische tips weet ze ons beide op de rit te houden en zorgt ervoor dat hij nog lang niet met pensioen hoeft !

Als de lomperd dan toch weer een uitglijder heeft gemaakt of een misstap in jolige bui en zichzelf weer bezeert weet ze hem redelijk snel weer op weg te helpen.

Ze is eerlijk en oprecht, twijfelt ze, zal ze ook zeker adviseren een dierenarts te bezoeken voor verder onderzoek indien nodig en niet eindeloos blijven behandelen als dat geen zin heeft.

Thanks Lobke ook namens Dini
Nina Swanenberg
22-10-20 15:51:03
Lobke heeft mijn paard enorm geholpen met haar behandelingen. Hij is erg groot en lang. Toen lobke kwam was mijn paard erg schraal en had hij weinig spierontwikkeling. Daarnaast had hij nogal veel moeite met buiging en balans. Lobke vertelde mij dat mijn paard enorm scheef was in zijn bekken, dit was het grootste probleem en was waarschijnlijk door een val veroorzaakt. Daarnaast was hij wat strak in zijn lichaam en vond ze blokkades. Ook heeft ze mij voedingsadvies gegeven voor mijn paard omdat hij zo schraal bleef. Nu een aantal behandelingen verder is mijn paard veel rechter in zijn bekken en is hij veel losser in zijn lijf. Hij ziet er nu super uit! Ik heb dankzij lobke een heel ander paard! Onder het zadel loopt hij ook veel beter dan voor de behandelingen. Kortom ben ik super tevreden over Lobke en kan ik haar zeker aanraden!! Ik laat Lobke nog een keer per jaar komen om mijn paard te checken ter onderhoud! :)
Linda Van huijgevoort
22-10-20 09:06:13
In de les zag de instructeur dat onze pony niet lekker liep en adviseerde om een osteopaat langs te laten komen. We hebben Lobke gebeld om onze pony naar te laten kijken. Het bleek dat zijn bekken scheef stond. Lobke is hier mee aan de slag gegaan, en heeft ook dry needling toe gepast. Ook heeft Lobke gekeken naar het zadel, deze bleek niet goed te passen. Lobke is nu 2 keer geweest en hebben een ander zadel. De pony is blij en loopt weer super.
Lobke geeft een goede uitleg en verteld wat ze voelt en doet. Ze mag hier vaker komen voor checkup. Lobke is een echte aanrader!
Tonen: 5  10   20


E-mailen
Bellen
Map
Info