Lobke Bijl

Equine Sporttherapeut 

Klanten referenties / ervaringen:


Gastenboek

30 berichten op 6 pagina's
Arlette Onink
01-03-21 20:17:47
Na een belletje naar Lobke had ze al vrij snel tijd om bij m'n pony te komen kijken. Het was vrij lastig om er achter te komen waarom mijn pony anders was dan normaal. Lobke heeft haar losser gemaakt in haar lichaam en had ideeën gegeven over supplementen. Nadat de supplementen hun werk hebben gedaan gaat t al zoveel beter met m'n pony. Ze werd weer 'normaal' maar wel met meer soepelheid in het lichaam.
Bedankt Lobke!
Laura Janssen
19-02-21 20:18:35
Sinds 4 jaar behandeld Lobke mijn paard Hardy. De eerste jaren vooral preventief, een jaarlijkse controle. Na een slecht passend zadel was er helaas meer werk aan de winkel. Lobke heeft hem weer helemaal los en lekker in zijn lijf gekregen. Wat mijn paard blij maakt, en daardoor mij ook.

Lobke maakt duidelijk samen een behandelplan, evt aangevuld met advies over supplementen. Tijdens haar behandeling eerlijk naar paard en eigenaar. Reageert snel op berichten en het is makkelijk een afspraak maken.

En gewoon een gezellig en leuk mens. Zeker een aanrader!
Miranda Puppels
10-02-21 18:12:45
13 januari heeft Lobke voor het eerst mijn haflinger Andor behandeld. Lobke heeft hem vrij gemaakt van wat blokkades en dry needling bij hem gebruikt. Na een paar dagen stappen en longeren weer opgepakt. Ik merk dat hij losser in zijn lijf is. Het buigen hem wat makkelijker afgaat. Ook op het zicht zie ik duidelijk verschil. Zijn bovenlijn is mooier geworden. Ook merk ik dat de galop hem beter lukt onder het zadel. :-) Oftewel, heel blij dat Lobke is geweest. In maart komt ze weer langs om hem te behandelen. :-)
Marinda Jansen
03-12-20 18:53:44
3-12-2020
Vandaag is Lobke weer langs geweest voor mijn lieve tinker.
Een APKtje zoals Lobke zelf zei. Zo blij ,hij is weer lekker soepel en weer fijne tips gekregen:).
Dank je wel Lobke! Wij zijn super blij met jou!
Laurie van den Berg-Jansen
17-11-20 12:04:08
Soms heb je een beetje mazzel. Via Facebook won ik een behandeling van een paard door Lobke. Toen ze kwam wist ze door middel van even het paard nalopen en voelen meteen wat onze problemen waren. Ze is met mijn paard aan de slag gegaan en jeetje wat een verschil merkte ik toen ik weer mocht rijden. En het was geen gelukstreffer, want inmiddels zijn al mijn rijpaarden behandeld en ook bij hun is enorm veel vooruitgang geboekt. Lobke is zeer vakkundig en professioneel. Tevens zeer rechtdoorzee wat ik enorm waardeer. Hopelijk mag ik nog lang gebruik maken van haar kunde!
Tonen: 5  10   20


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram