Lobke Bijl

Equine Sporttherapeut 

Klanten referenties / ervaringen:


Gastenboek

30 berichten op 2 pagina's
Michelle Dubbeldam
13-09-18 14:21:06
Lobke heeft onze pony nu een aantal keren behandeld en we zijn zeer tevreden! Mijn dochter rijdt samengestelde wedstrijden met haar en dan wordt er toch wel wat gevraagd aan een paardenlichaam. We laten Lobke preventief behandelen gedurende het cross seizoen en we merken dat na de pony heel fijn loopt na de behandeling! Echt top!!
Samantha Spiering
12-09-18 14:15:19
Lobke kwam voor het eerst bij mij aantal jaren geleden toen mijn paard ziek was en zichzelf aan het vergiftigen. Dankzij Lobke is hij er weer bovenop gekomen! Massage en therapie om afvalstoffen weer kwijt te kunnen. Paar maanden geleden een paard gekocht welke niet lekker over de rug liep, veel “sterren kijken” en kon mijn vinger niet leggen op haar houding hals / rug. Het bleek dat ze volledig vast zat, wellicht vastgelegen op de trailer richting Nederland? (Ze komt uit Spanje)

Na 2 behandelingen is ze zichtbaar opgeknapt. Ze zit veel lekkerder in haar velletje. Het ontspannen aan de hand en onder het zadel gaat al veel beter. Over een tijdje nog een behandeling voor onderhoud. Ik ben dik tevreden! Dank je Lobke.
Jolanda Braam
12-09-18 11:24:26
Naar aanleiding van vele goede verhalen over de behandelingen van Lobke heb ik vorig jaar haar hulp gevraagd bij mijn paarden.
En ik ben daar nog steeds heel blij mee!
Haar behandelingen voert ze geduldig en deskundig uit, en met veel resultaat.
Ze is eerlijk in haar verwachtingen en duidelijk qua advies.

Naast het behandelen van mijn paarden raad ik haar in mijn hoedanigheid als zadelpasser ook geregeld aan bij mijn klanten.
Als dat niet genoeg zegt over hoe goed ze is....
Myrna Van Wijk
26-05-17 15:40:20
Lobke behandelt onze (top)sport dressuur paarden al meerdere jaren. De behandelingen zijn vooral preventief en Lobke probeert zo de spieren zo los mogelijk te houden.

Ook als er "problemen" zijn, dan lost Lobke deze super op. Onze 3 jarige was erg scheef en die heeft ze na 2 behandelingen veel rechter gekregen, wat meteen terug te zien was in het rijden! (Hij was eerst echt wel krom en nu veel rechter).

Wij kunnen niet meer zonder deze behandelingen en raden Lobke zeker aan!
Ramona Veenis
21-03-17 17:41:09
Ik ben zeer uitmuntend tevreden over lobke bijl!
Mijn lieve oude pony van 27 misschien wel ouder! Had een probleem met rijden. Zodra hij recht liep trok hij zijn hoofd naar beneden tot vervelends toe. Na een week aangezien te hebben lobke gebeld of dat ze Mr. Ed kon bekijken en mij kon vertellen of we hem konden helpen ivm zijn leeftijd en nooit behandeld is geweest.
Ik mocht komen met Ed naar haar huis en heeft hem daar bekeken en onderzocht. Mijn lieve pony was goed behandelbaar! Alleen de vraag bleef wel zou het echt helpen? Een week later kwam ze Ed behandelen. Begin vond hij het wel vreemd maar ook wel lekker. Lobke werkt heel netjes en kijkt ook goed naar het paard wat kan hij aan en wat vind hij er van. Lobke heeft veel geduld en werkt met gevoel. Na 3 dagen rust beetje stappen en oefeningen doen mocht ed licht longeren. Wonderlijk ging het veel beter!! Voelde zich fitter en liep veel losser door het lichaam. 2de dag licht bijgezet en ook daarbij voorwaartser fitter en losser. De bijrijder van Mr. Ed vond ook dat hij veel harder liep en beter te sturen was ( jongetje van 12 rijd net een jaar) ook de oefeningen gaan steeds beter! Wij zijn alle 3 heel erg blij dat de behandeling zo goed is aangeslagen! En dat na 1 x! Lobke super bedankt!! Mijn lieve oude pony kan weer lekker lopen En zit weer lekker in z'n vel! Grote lebber van Ed en groetjes van ons!
Remon Claassen
05-03-17 11:43:11
Lobke is bij mij gekomen voor een behandeling van mijn paard.

En ik was positief verrast.

Ze bekijkt het volledige paard en behandeld het totale lijf!

Na de behandeling kreeg ik een op maat gemaakt advies hoe ik mijn paard weer mocht oppakken.

Ik ben heel blij dat Lobke mijn paard behandeld heeft want ik merk ontzettend veel verschil in de lossigheid.
Ook de verandering van stand na de behandeling was direct zichtbaar!

Lobke werkt heel kundig en professioneel!

Dus de behandeling van Lobke Bijl is absoluut aan te raden!
Anita Versteeg
01-03-17 10:20:59
De eerste behandeling van Bri was zeer verhelderend. Lobke is professioneel en betrouwbaar. Ze is eerlijk in haar bevindingen wat confronterend kan zijn maar dat is omdat ze het belang van het paard voorop stelt. Dat is wel juist wat ik belangrijk vind en waardeer. Sindsdien is Bri goed opgeknapt en blijft Lobke met regelmaat komen voor een controle / preventieve behandeling. Dit is nodig omdat Bri een moeilijke beenstand heeft. Maar had dit niet de reden geweest zou ik het toch zeker preventief doen. Ik raad iedereen aan of er nu problemen zijn of niet zijn of haar paard door Lobke te laten behandelen.
Aréke Van t hart
25-02-17 21:02:58
Nadat spekkie flink opgeknapt was na 2 ontgiftingskuren en ik weer op mocht gaan bouwen wilde ik haar eerst goed los hebben dus na veel vergelijken en recensies lezen en een positieve ervaring na een minicheck na een clinic besloten om lobke te laten komen.
Spekkie zat op verschillende plekken nog aardig vast en ze had toch nog een kuur nodig voor dr metabolisme.

Spekkie zat al snel weer beter in dr vel en kreeg zelfs weer praatjes en werd weer de jolige grappenmaker die ik al een tijdje miste.
Ik begon ook weer op te knappen na een flink gevecht tegen de ziekte van lyme dus we begonnen samen op ons gemak met opbouwen.

Ik moest ivm verhuizing van spekkie ook op zoek naar een nieuwe instructrice dus aan lobke gevraagd of ze iemand wist, ik geef ook les was haar antwoord dus een proefles gereden en niet meer weg gegaan.

Begin dat jaar waren we qua niveau terug gezakt naar amper een normale B proef en met veel geduld en hulp van lobke konden we een paar maanden later weer de ring in en heb ik gelijk de overstap naar L2 gemaakt.

Ik zou lobke zeker aanraden, ze weet waar ze mee bezig is geeft duidelijk uitleg en waar nodig tips waar je extra op moet letten.
marjolein van dijk
18-02-17 19:32:02
Lobke ken ik al jaren en het is altijd weer fijn als ze langs komt bij mijn paarden.
Ze is duidelijk in haar uitleg en behandeling, en ik heb meer dan goede ervaringen met haar.

Ik heb een paard van 27 jaar, juweel ( waarschijnlijk het oudste paard dat zij behandeld ) die nog steeds op Z nivo gereden wordt, dankzij Lobke zit hij dan ook prima in zijn vel, mede door haar behandelingen heeft hij nog vele jaren op dit nivo kunnen presteren !
Juweel is erg op haar gericht en de worteltechniek is dan ook zijn favoriet !
Verder heeft zij mijn andere jonge paard preventief onder behandeling, waardoor ook dit paard prima begeleid wordt in zijn opleiding als dressuurpaard .....

ik zou haar zeker aanraden om uw paard te begeleiden en ook de paarden genieten van haar behandeling.

ze is professioneel, allround, deskundig, vriendelijk, geïnteresseerd en zeer betrokken bij de paarden ...........
Ellen ter Bruggen
14-02-17 18:39:18
Lobke is een vrolijke zeer professionele behandelaar. Ze is niet bang en gaat gecontroleerd te werk. Ze weet heel goed waar ze het over heeft en controleert eerst het paard en past de behandeling daarop aan. Wanneer er een bepaalde behandeling aangeraden wordt.. verteld ze duidelijk wat ze gaat doen en waarom ze dat doet.
Lobke is al meerder malen bij ons sportpaard Ezra geweest. Ezra heeft geen blokkades of problemen. Haar behandeld ze preventief.
Toen wij Experince H op stal kregen was het al snel duidelijk dat er het een en ander vast zat bij dit paard. Had moeite met lopen en snelheid. Als indoormenpaard is dat het belangrijkst. Ik belde Lobke op en ze kwam snel. Experice H vond haar meteen leuk. Na behoorlijk wat gekraak en geknuffel stond Ex wat te duizelen. Met rust en opbouwende training na profecioneel advies.. gaat hij tegenwoordig als een jekko Door de baan heen.
Hij heeft weer plezier in het lopen en zit een stuk lekkerder in zijn vel. Lobke komt regelmatig bij ons. Laatst 2e behandeling bij Ex. Hij werd al vrolijk van haar stem en heeft genoten van de nabehandeling.
Ik raad lobke iedereen aan. De eigenaar van Ex heeft meerdere paarden en ook is Lobke daar geweest met positief resultaat!
Een topper met magic hands!
Tonen: 5  10   20


E-mailen
Bellen
Map
Info