Lobke Bijl

Equine Sporttherapeut 

Klanten referenties / ervaringen:


Gastenboek

30 berichten op 2 pagina's
Arisca Van Veldhoven
18-08-21 08:00:42
Omdat mijn jonge Fries in korte tijd veel was gegroeid en hier toch wel wat last van had, elke keer als ik opstapte bokte ze en ze wilde de rechterkant niet aannemen. Na één behandeling van lobke heb ik haar zien veranderen ze is veel soepeler, voelt zich fijner, en ziet er heel erg goed uit! Ongelooflijk dat dit zo'n groot verschil maakt en dat naar maar één behandeling!
Echt aan te raden!
.
18-07-21 19:41:57
Josefien G
19-06-21 09:42:22
Na 1 behandeling bij Lobke zie ik nu een week later echt een groot verschil: Flynn is veel relaxter, vrolijker en nog vriendelijker dan hij al was! Zijn hoofd komt mooi laag bij het wandelen, longeren en het rijden en zijn scheefheid is al een heel stuk beter! Ongelooflijk dat 1 behandeling zoveel verschil kan maken, dus ik kan het iedereen aanraden om een afspraak met Lobke te maken en net zo versteld te staan van het goede resultaat!
Rosalie Buyserd
31-03-21 08:02:45
2 weken geleden had ik les en mijn paard liep niet heel erg lekker. Instructrice was er ook niet gerust op. Toen heb ik Lobke geappt of ze tijd had om langs te komen. Ze kon gelukkig snel langs komen!

Ze heeft m’n paard toen behandeld en uitgelegd wat ze aan het doen was en waar de blokkades vandaan zouden kunnen gekomen zijn.

Je zag m’n paard ook genieten van de behandeling. En nu na een week rustig aan doen, loopt hij weer super!

Lobke, bedankt! 🤩
Renate Vos
26-03-21 11:44:55
Afgelopen week is Lobke voor de eerste keer langs geweest. Ik heb mijn paard nu ong. 10 maanden en vond het super fijn om te horen waar onze sterke en zwakkere punten liggen. De zwakkere punten heeft ze meteen goed behandeld ook met dry needling.

Lobke legt heel fijn uit wat ze aan het doen is en geeft ook nog wat tips mee wat je zelf kunt doen om je paard te onderhouden.

Ik ga dit zeker jaarlijks doen! Het was een hele fijne gezellige sfeer en vooral erg professioneel. Voor mijn paard en voor mij erg waardevol. Zeker een aanrader!

Dankjewel Lobke!
Arlette Onink
01-03-21 20:17:47
Na een belletje naar Lobke had ze al vrij snel tijd om bij m'n pony te komen kijken. Het was vrij lastig om er achter te komen waarom mijn pony anders was dan normaal. Lobke heeft haar losser gemaakt in haar lichaam en had ideeën gegeven over supplementen. Nadat de supplementen hun werk hebben gedaan gaat t al zoveel beter met m'n pony. Ze werd weer 'normaal' maar wel met meer soepelheid in het lichaam.
Bedankt Lobke!
Laura Janssen
19-02-21 20:18:35
Sinds 4 jaar behandeld Lobke mijn paard Hardy. De eerste jaren vooral preventief, een jaarlijkse controle. Na een slecht passend zadel was er helaas meer werk aan de winkel. Lobke heeft hem weer helemaal los en lekker in zijn lijf gekregen. Wat mijn paard blij maakt, en daardoor mij ook.

Lobke maakt duidelijk samen een behandelplan, evt aangevuld met advies over supplementen. Tijdens haar behandeling eerlijk naar paard en eigenaar. Reageert snel op berichten en het is makkelijk een afspraak maken.

En gewoon een gezellig en leuk mens. Zeker een aanrader!
Miranda Puppels
10-02-21 18:12:45
13 januari heeft Lobke voor het eerst mijn haflinger Andor behandeld. Lobke heeft hem vrij gemaakt van wat blokkades en dry needling bij hem gebruikt. Na een paar dagen stappen en longeren weer opgepakt. Ik merk dat hij losser in zijn lijf is. Het buigen hem wat makkelijker afgaat. Ook op het zicht zie ik duidelijk verschil. Zijn bovenlijn is mooier geworden. Ook merk ik dat de galop hem beter lukt onder het zadel. :-) Oftewel, heel blij dat Lobke is geweest. In maart komt ze weer langs om hem te behandelen. :-)
Marinda Jansen
03-12-20 18:53:44
3-12-2020
Vandaag is Lobke weer langs geweest voor mijn lieve tinker.
Een APKtje zoals Lobke zelf zei. Zo blij ,hij is weer lekker soepel en weer fijne tips gekregen:).
Dank je wel Lobke! Wij zijn super blij met jou!
Laurie van den Berg-Jansen
17-11-20 12:04:08
Soms heb je een beetje mazzel. Via Facebook won ik een behandeling van een paard door Lobke. Toen ze kwam wist ze door middel van even het paard nalopen en voelen meteen wat onze problemen waren. Ze is met mijn paard aan de slag gegaan en jeetje wat een verschil merkte ik toen ik weer mocht rijden. En het was geen gelukstreffer, want inmiddels zijn al mijn rijpaarden behandeld en ook bij hun is enorm veel vooruitgang geboekt. Lobke is zeer vakkundig en professioneel. Tevens zeer rechtdoorzee wat ik enorm waardeer. Hopelijk mag ik nog lang gebruik maken van haar kunde!
Janine Hordijk
01-11-20 14:17:58
Ik wil gewoon geen andere therapeut meer voor mijn grote stoere 18 jarige ridderpaard.

Vakkundig neem Lobke alle tijd voor hem en mij , legt uit wat ze vind en wat ze er aan kan/gaat doen.
Met voeding/supplement advies en rijtechnische tips weet ze ons beide op de rit te houden en zorgt ervoor dat hij nog lang niet met pensioen hoeft !

Als de lomperd dan toch weer een uitglijder heeft gemaakt of een misstap in jolige bui en zichzelf weer bezeert weet ze hem redelijk snel weer op weg te helpen.

Ze is eerlijk en oprecht, twijfelt ze, zal ze ook zeker adviseren een dierenarts te bezoeken voor verder onderzoek indien nodig en niet eindeloos blijven behandelen als dat geen zin heeft.

Thanks Lobke ook namens Dini
Nina Swanenberg
22-10-20 15:51:03
Lobke heeft mijn paard enorm geholpen met haar behandelingen. Hij is erg groot en lang. Toen lobke kwam was mijn paard erg schraal en had hij weinig spierontwikkeling. Daarnaast had hij nogal veel moeite met buiging en balans. Lobke vertelde mij dat mijn paard enorm scheef was in zijn bekken, dit was het grootste probleem en was waarschijnlijk door een val veroorzaakt. Daarnaast was hij wat strak in zijn lichaam en vond ze blokkades. Ook heeft ze mij voedingsadvies gegeven voor mijn paard omdat hij zo schraal bleef. Nu een aantal behandelingen verder is mijn paard veel rechter in zijn bekken en is hij veel losser in zijn lijf. Hij ziet er nu super uit! Ik heb dankzij lobke een heel ander paard! Onder het zadel loopt hij ook veel beter dan voor de behandelingen. Kortom ben ik super tevreden over Lobke en kan ik haar zeker aanraden!! Ik laat Lobke nog een keer per jaar komen om mijn paard te checken ter onderhoud! :)
Linda Van huijgevoort
22-10-20 09:06:13
In de les zag de instructeur dat onze pony niet lekker liep en adviseerde om een osteopaat langs te laten komen. We hebben Lobke gebeld om onze pony naar te laten kijken. Het bleek dat zijn bekken scheef stond. Lobke is hier mee aan de slag gegaan, en heeft ook dry needling toe gepast. Ook heeft Lobke gekeken naar het zadel, deze bleek niet goed te passen. Lobke is nu 2 keer geweest en hebben een ander zadel. De pony is blij en loopt weer super.
Lobke geeft een goede uitleg en verteld wat ze voelt en doet. Ze mag hier vaker komen voor checkup. Lobke is een echte aanrader!
Diana Sommerdijk
08-10-20 18:40:46
Toen ik mijn paard kocht, wist ik dat bij hem in het basiswerk nog veel rij technisch corrigeerwerk zat.
Maar na een jaar merkte ik dat mijn paard in de basis nog steeds tegen problemen aanliep die ik er niet uitgereden kreeg, terwijl hij het moeilijkere/hogere werk wel heel makkelijk aannam.
Mijn vermoeden was dat het niet in het rij technische zat, maar iets in het lichaam van mijn paard waar ik de vinger niet op kon leggen.
Ik heb met Lobke contact opgenomen om mijn paard na te laten kijken en het was meteen duidelijk dat er lichamelijke problemen aan de orde waren.

Mijn paard was ontzettend scheef in de heupen (wat waarschijnlijk door een val of flinke uitglijder is veroorzaakt), waardoor mijn paard zoveel ging compenseren tijdens het lopen, dat hij elders in het lichaam ook (spier)problemen had gekregen.
Nu, na 3 behandelingen, heb ik een heel ander paard. De problemen waar ik in het basiswerk tegenaan liep zijn zo goed als verdwenen en het moeilijkere/hogere werk gaat hem nog makkelijker af dan voorheen.

Lobke neemt alle tijd voor de behandeling die nodig is. Ze onderzoekt/palpeert eerst het hele lichaam van het paard, legt dan uit wat ze voelt, wat de oorzaak daarvan kan zijn, welk(e) proble(e)men daardoor ontstaan (die je vaak dan ook meteen herkent) en wat ze daar aan gaat doen om het probleem geheel of zo goed mogelijk op te lossen. Indien nodig, geeft ze hierbij advies waar je zelf op moet letten tijdens het rijden met de uitleg daarbij.

Daarnaast is het fijn dat Lobke verschillende behandelingen (dry needling, massage, etc.) uit kan voeren, waardoor ze het paard optimaal kan behandelen.

Ben je begaan met het welzijn van je paard, of loop je tegen rij technische problemen aan?
De deskundigheid van Lobke kan je zeker helpen!
Ricardo Godtschalk
06-10-20 18:10:34
Onze draver bokte en deed moeilijk bij het draven. In contact gekomen met Lobke en zij is geweest bij onze draver. Ze heeft haar behandeld en dry needling toegepast. We hebben een heel ander paard gekregen. Geen bokken of lastig doen meer. Ze had gewoon veel pijn en dat is vakkundig verholpen door Lobke. Echt ongelooflijk wat een effect 1 behandeling heeft gehad!! Super blij mee!! Ook longeren lukte ons niet. Lobke heeft het ons in 15 minuten geleerd. Echt super blij met haar!! Top.
Jolanda B
25-07-20 13:06:45
Na een aantal jaar besloten om een andere osteopaat bij mijn 19 jarige paard te laten komen, Lobke dus :)
Binnen 5 minuten hoorde ik dat mijn paard zijn bekken niet recht waren. Dit was nieuw voor mij. Ze heeft hem goed onder handen genomen en de resultaten mogen er zijn! Nu na anderhalve week is het bizar hoeveel beter mijn paard zich voortbeweegt. Een stuk losser en soepeler! Nu zijn we weer aan het opbouwen, en als ik twijfel dan vraag ik advies. Super fijn dat dit na de behandeling kan! Dan weet je waar je goed aan doet!
Lobke is dus wat mij betreft zeker een aanrader!!
joyce de vos
25-07-20 10:01:23
Ik had problemen met mij gevoelige tuschinski zoon. Als 5 jarige werd hij erg lastig alleen maar staken en steigeren. Al snel kwamen we erachter dat het door het zadel kwam. Nadat de zadelmaker was geweest bleef hij toch nog erg gevoelig maakte vaak een bolle rug als ik opstapte. Op aanrader van een stalgenootje heb ik Lobke laten komen en die heeft ons super goed geholpen. Paard helemaal los gemaakt tips gegeven voor de training. Inmiddels zijn we een paar jaar verder paard is top fit en loopt lichte tour niveau. Lobke komt nog regelmatig langs om te checken of alles goed is.

Lobke is zeker een aanrader!!
Babette de Bruijn
24-07-20 16:22:13
Als eerste Lobke bij mijn paard gehad na een lelijke bekken blessure. Lobke was optimistisch en adviseerde me een second opinion over mijn zadel, die wel regelmatig nagekeken werd door een prof. passer. Naar aanleiding van deze tweede zadel check bleek mijn zadel een boommaat te groot! mijn paard was twee weken van zijn rugpijn af. Daarnaast geeft Lobke goede behandeling en adviezen. Nu laat ik Lobke voor onderhoud komen, 1 of 2 keer per jaar. Ze werkt gedegen en professioneel. Ze is een vakvrouw en liefhebber van paarden in hart en nieren.
Marleen van Steenis
07-05-20 08:32:47
Een vakvrouw ! Ze weet wat ze doet en geeft eerlijk advies mbt haranchement en verzorging. Ze heb mijn topper helemaal op weten te knappen tot een super paard. Ze is een standaard onderdeel geworden mbt onderhoud van mijn paard. Je krijg er echt een compleet ander paard voor terug dus ja ik raad iedereen aan om een afspraak te maken met dr ...
Sylvia Slootweg
22-09-18 15:57:05
Wat een vakvrouw is Lobke!
Mijn merrie is na 3 behandelingen van haar een heel ander dier geworden. Ze was ervoor zeer introvert, sloot zich af voor mens en dier. Lobke vond allerlei blokkades en wervels die niet op z'n plek zaten. Het paard loopt nu weer recht , over de rug en gebruikt al haar spieren op de juiste manier. Ze is veel minder introvert geworden en zoekt nu wel contact en is nieuwsgierig.
Daarnaast geeft Lobke goede voedingsadviezen, tips en bekijkt het gehele management van het dier.
Ik kan haar echt aan iedereen aanbevelen, niet alleen voor problemen maar ook voor een (2-)jaarlijkse onderhoudsbeurt.
Lobke heeft veel kennis en vaardigheid , is enthousiast en is gewoon goed in haar vak.
Tonen: 5  10   20


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram