Lobke Bijl

Equine Sporttherapeut 

Klanten referenties / ervaringen:


Gastenboek

15 berichten op 3 pagina's
Jolanda B
25-07-20 13:06:45
Na een aantal jaar besloten om een andere osteopaat bij mijn 19 jarige paard te laten komen, Lobke dus :)
Binnen 5 minuten hoorde ik dat mijn paard zijn bekken niet recht waren. Dit was nieuw voor mij. Ze heeft hem goed onder handen genomen en de resultaten mogen er zijn! Nu na anderhalve week is het bizar hoeveel beter mijn paard zich voortbeweegt. Een stuk losser en soepeler! Nu zijn we weer aan het opbouwen, en als ik twijfel dan vraag ik advies. Super fijn dat dit na de behandeling kan! Dan weet je waar je goed aan doet!
Lobke is dus wat mij betreft zeker een aanrader!!
joyce de vos
25-07-20 10:01:23
Ik had problemen met mij gevoelige tuschinski zoon. Als 5 jarige werd hij erg lastig alleen maar staken en steigeren. Al snel kwamen we erachter dat het door het zadel kwam. Nadat de zadelmaker was geweest bleef hij toch nog erg gevoelig maakte vaak een bolle rug als ik opstapte. Op aanrader van een stalgenootje heb ik Lobke laten komen en die heeft ons super goed geholpen. Paard helemaal los gemaakt tips gegeven voor de training. Inmiddels zijn we een paar jaar verder paard is top fit en loopt lichte tour niveau. Lobke komt nog regelmatig langs om te checken of alles goed is.

Lobke is zeker een aanrader!!
Babette de Bruijn
24-07-20 16:22:13
Als eerste Lobke bij mijn paard gehad na een lelijke bekken blessure. Lobke was optimistisch en adviseerde me een second opinion over mijn zadel, die wel regelmatig nagekeken werd door een prof. passer. Naar aanleiding van deze tweede zadel check bleek mijn zadel een boommaat te groot! mijn paard was twee weken van zijn rugpijn af. Daarnaast geeft Lobke goede behandeling en adviezen. Nu laat ik Lobke voor onderhoud komen, 1 of 2 keer per jaar. Ze werkt gedegen en professioneel. Ze is een vakvrouw en liefhebber van paarden in hart en nieren.
Marleen van Steenis
07-05-20 08:32:47
Een vakvrouw ! Ze weet wat ze doet en geeft eerlijk advies mbt haranchement en verzorging. Ze heb mijn topper helemaal op weten te knappen tot een super paard. Ze is een standaard onderdeel geworden mbt onderhoud van mijn paard. Je krijg er echt een compleet ander paard voor terug dus ja ik raad iedereen aan om een afspraak te maken met dr ...
Sylvia Slootweg
22-09-18 15:57:05
Wat een vakvrouw is Lobke!
Mijn merrie is na 3 behandelingen van haar een heel ander dier geworden. Ze was ervoor zeer introvert, sloot zich af voor mens en dier. Lobke vond allerlei blokkades en wervels die niet op z'n plek zaten. Het paard loopt nu weer recht , over de rug en gebruikt al haar spieren op de juiste manier. Ze is veel minder introvert geworden en zoekt nu wel contact en is nieuwsgierig.
Daarnaast geeft Lobke goede voedingsadviezen, tips en bekijkt het gehele management van het dier.
Ik kan haar echt aan iedereen aanbevelen, niet alleen voor problemen maar ook voor een (2-)jaarlijkse onderhoudsbeurt.
Lobke heeft veel kennis en vaardigheid , is enthousiast en is gewoon goed in haar vak.
Tonen: 5  10   20


E-mailen
Bellen
Map
Info