Lobke Bijl

Equine Sporttherapeut 

Klanten referenties / ervaringen:Gastenboek

29 berichten op 6 pagina's
Arisca Van Veldhoven
18-08-21 08:00:42
Omdat mijn jonge Fries in korte tijd veel was gegroeid en hier toch wel wat last van had, elke keer als ik opstapte bokte ze en ze wilde de rechterkant niet aannemen. Na één behandeling van lobke heb ik haar zien veranderen ze is veel soepeler, voelt zich fijner, en ziet er heel erg goed uit! Ongelooflijk dat dit zo'n groot verschil maakt en dat naar maar één behandeling!
Echt aan te raden!
Josefien G
19-06-21 09:42:22
Na 1 behandeling bij Lobke zie ik nu een week later echt een groot verschil: Flynn is veel relaxter, vrolijker en nog vriendelijker dan hij al was! Zijn hoofd komt mooi laag bij het wandelen, longeren en het rijden en zijn scheefheid is al een heel stuk beter! Ongelooflijk dat 1 behandeling zoveel verschil kan maken, dus ik kan het iedereen aanraden om een afspraak met Lobke te maken en net zo versteld te staan van het goede resultaat!
Rosalie Buyserd
31-03-21 08:02:45
2 weken geleden had ik les en mijn paard liep niet heel erg lekker. Instructrice was er ook niet gerust op. Toen heb ik Lobke geappt of ze tijd had om langs te komen. Ze kon gelukkig snel langs komen!

Ze heeft m’n paard toen behandeld en uitgelegd wat ze aan het doen was en waar de blokkades vandaan zouden kunnen gekomen zijn.

Je zag m’n paard ook genieten van de behandeling. En nu na een week rustig aan doen, loopt hij weer super!

Lobke, bedankt! 🤩
Renate Vos
26-03-21 11:44:55
Afgelopen week is Lobke voor de eerste keer langs geweest. Ik heb mijn paard nu ong. 10 maanden en vond het super fijn om te horen waar onze sterke en zwakkere punten liggen. De zwakkere punten heeft ze meteen goed behandeld ook met dry needling.

Lobke legt heel fijn uit wat ze aan het doen is en geeft ook nog wat tips mee wat je zelf kunt doen om je paard te onderhouden.

Ik ga dit zeker jaarlijks doen! Het was een hele fijne gezellige sfeer en vooral erg professioneel. Voor mijn paard en voor mij erg waardevol. Zeker een aanrader!

Dankjewel Lobke!
Arlette Onink
01-03-21 20:17:47
Na een belletje naar Lobke had ze al vrij snel tijd om bij m'n pony te komen kijken. Het was vrij lastig om er achter te komen waarom mijn pony anders was dan normaal. Lobke heeft haar losser gemaakt in haar lichaam en had ideeën gegeven over supplementen. Nadat de supplementen hun werk hebben gedaan gaat t al zoveel beter met m'n pony. Ze werd weer 'normaal' maar wel met meer soepelheid in het lichaam.
Bedankt Lobke!
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram