Lobke Bijl

Equine Sporttherapeut 

Klanten referenties / ervaringen:


Gastenboek

27 berichten op 6 pagina's
Rosalie Buyserd
31-03-21 08:02:45
2 weken geleden had ik les en mijn paard liep niet heel erg lekker. Instructrice was er ook niet gerust op. Toen heb ik Lobke geappt of ze tijd had om langs te komen. Ze kon gelukkig snel langs komen!

Ze heeft m’n paard toen behandeld en uitgelegd wat ze aan het doen was en waar de blokkades vandaan zouden kunnen gekomen zijn.

Je zag m’n paard ook genieten van de behandeling. En nu na een week rustig aan doen, loopt hij weer super!

Lobke, bedankt! ?
Renate Vos
26-03-21 11:44:55
Afgelopen week is Lobke voor de eerste keer langs geweest. Ik heb mijn paard nu ong. 10 maanden en vond het super fijn om te horen waar onze sterke en zwakkere punten liggen. De zwakkere punten heeft ze meteen goed behandeld ook met dry needling.

Lobke legt heel fijn uit wat ze aan het doen is en geeft ook nog wat tips mee wat je zelf kunt doen om je paard te onderhouden.

Ik ga dit zeker jaarlijks doen! Het was een hele fijne gezellige sfeer en vooral erg professioneel. Voor mijn paard en voor mij erg waardevol. Zeker een aanrader!

Dankjewel Lobke!
Arlette Onink
01-03-21 20:17:47
Na een belletje naar Lobke had ze al vrij snel tijd om bij m'n pony te komen kijken. Het was vrij lastig om er achter te komen waarom mijn pony anders was dan normaal. Lobke heeft haar losser gemaakt in haar lichaam en had ideeën gegeven over supplementen. Nadat de supplementen hun werk hebben gedaan gaat t al zoveel beter met m'n pony. Ze werd weer 'normaal' maar wel met meer soepelheid in het lichaam.
Bedankt Lobke!
Laura Janssen
19-02-21 20:18:35
Sinds 4 jaar behandeld Lobke mijn paard Hardy. De eerste jaren vooral preventief, een jaarlijkse controle. Na een slecht passend zadel was er helaas meer werk aan de winkel. Lobke heeft hem weer helemaal los en lekker in zijn lijf gekregen. Wat mijn paard blij maakt, en daardoor mij ook.

Lobke maakt duidelijk samen een behandelplan, evt aangevuld met advies over supplementen. Tijdens haar behandeling eerlijk naar paard en eigenaar. Reageert snel op berichten en het is makkelijk een afspraak maken.

En gewoon een gezellig en leuk mens. Zeker een aanrader!
Miranda Puppels
10-02-21 18:12:45
13 januari heeft Lobke voor het eerst mijn haflinger Andor behandeld. Lobke heeft hem vrij gemaakt van wat blokkades en dry needling bij hem gebruikt. Na een paar dagen stappen en longeren weer opgepakt. Ik merk dat hij losser in zijn lijf is. Het buigen hem wat makkelijker afgaat. Ook op het zicht zie ik duidelijk verschil. Zijn bovenlijn is mooier geworden. Ook merk ik dat de galop hem beter lukt onder het zadel. :-) Oftewel, heel blij dat Lobke is geweest. In maart komt ze weer langs om hem te behandelen. :-)
Tonen: 5  10   20


E-mailen
Bellen
Map
Info